FAQ


Hoe werkt het?
Wij vinden het belangrijk dat alles van de koe, lam of varken wordt verwerkt en er geen vlees wordt verspild. Uit één koe, lam of varken komen meerdere vleespakketten. Alle pakketten die op een bepaalde leverdatum klaarstaan, komen dan ook uit dezelfde koe, lam of varken. De ochtend van de leverdatum wordt het vlees door de slager verwerkt tot een pakket. Diezelfde avond heeft u dit verse vlees in huis.

Hoe is het vlees verpakt?
Het vleespakket bevat diverse soorten rund-, lam- of varkensvlees. Dit is per soort verpakt en gelabeld. U kunt dit zelf klein verpakken zodat de porties passen bij uw gezinssituatie.

Kan ik het vlees vacuüm verpakken?
Jazeker. Ons rund-, lam- of varkensvlees is zeer geschikt om zelf vacuüm te verpakken omdat we het vers aanleveren. Wij halen het vlees ’s middags op bij de slager en ’s avonds kunt u het verse vlees vacuüm verpakken.

Hoe kan ik bestellen?
U kunt ons bestelformulier op de website invullen. Zodra wij uw bestelling binnen hebben, ontvangt u een bevestiging van uw bestelling via de mail. Ook kunt u rechtstreeks contact opnemen met de boer via het telefoonnummer 0620133846 of via de e-mail: info@hoekschvlees.nl

Hoe kan ik betalen?
1 Rundvleespakket kost €135: €13,50 per kilo. Het lamsvlees kost €15,- per kilo. Het varkensvlees kost €11,- per kilo. De beefburgers kosten €1,50 per stuk en de rundersaucijzen kosten €1.25 per stuk.

U kunt het bedrag van uw bestelling bij ons contant betalen of pinnen.

Kan ik meer dan 1 pakket tegelijk bestellen?
Jazeker! Geef dit even aan bij uw bestelling.

Kan ik ook los vlees bijbestellen?
Bij ons kunt u alleen de beefburgers, saucijzen en het gehakt los bestellen. Dit omdat we al het vlees van de koe verwerken in de pakketten.

Hoe weet ik wanneer mijn pakket klaar staat?
U ontvangt van te voren een e-mail met daarin de exacte tijd waarop het vlees bij onze boerderij af te halen is. U kunt uw bestelling tussen 18.00 uur en 20.00 uur bij ons ophalen.

Wat maakt Hoeksch Vlees zo bijzonder?
Onze koeien zijn van het Hollandse ras: Verbeterd Roodbont. Dit ras staat bekend om zijn optimale vleeskwaliteit. Daarnaast bevat ons pakket biefstuk van de haas, dit is meest malse vlees van de koe.

Wat krijgen de koeien voor eten?
De koeien krijgen naast gras, hooi en kuilgras ook aardappelen en gevarieerde brokken (maïs- en erwtenmeel, stukjes gebroken maïs, bietenpulp, lijnzaatschilfers en vitaminen). Kortom, ook voor onze koeien een (h)eerlijke gevarieerde maaltijd!

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op!