Bestellen


Ook genieten van (h)eerlijk vlees? Vul dan het onderstaande bestelformulier in.

De eerstvolgende levering voor de Lams- en Rundvleespakketten is maandag 26 februari. 

Het maximum aantal vleespakketten voor de levering van 26 februari is bereikt. Dit betekent dat we verder gaan met de reservelijst. Als u nu bestelt, dan komt u op de reservelijst. U hoort op de zaterdag voor de levering of u uw vleespakket kan komen ophalen op 26 februari of dat uw bestelling doorschuift naar de levering van maart. 

Het varkensvlees wordt verkocht door middel van crowdbutching. Door de bestelling te plaatsen, schrijft u zich in voor het varkensvlees. Voor meer informatie klik hier.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Ik wil graag het volgende bestellen:


  BBQ BAG:

  KOEpon:

  Rundvleespakket 10 kg:

  Beefburgers a €1,50 per stuk:

  Rundersaucijzen (per 2 verpakt) €2,50 per pakje (glutenvrij):

  Gehakt (€12 per kg):

  Lamsvleespakket ± 12-16 kg:

  ½ Lamsvleespakket ± 6-8 kg:

  Varkensvleespakket ± 12-18 kg:

  Rollade (€17,50 per stuk):


  Heeft u overige opmerkingen of vragen over uw bestelling? Geef dat dan hier aan:

  De BBQ BAG en KOEpon kunt u op ieder gewenst moment bij ons ophalen. Indien u bij de opmerkingen aangeeft wanneer u de BAG of KOEpon nodig heeft, dan nemen we contact met u op om een afspraak te maken om deze bestelling op te komen halen.

  Uw bestelling kunt u maandag 26 februari tussen 18.00 uur en 20.00 uur ophalen op onze boerderij aan de Oudendijk 60 in Strijen. U kunt bij ons contant betalen of pinnen. U ontvangt een bevestiging van uw bestelling per e-mail. De vleespakketten worden geleverd in een krat, die we retour moeten leveren aan de slagerij. We adviseren u dus om een eigen krat, doos of koelbox mee te nemen, om een extra ritje naar de boerderij te voorkomen.