Bestellen


Ook genieten van (h)eerlijk vlees? Vul dan het onderstaande bestelformulier in.

De eerstvolgende levering voor de Lams- en Rundvleespakketten is maandag 17 juni 2024.

Het maximum aantal vleespakketten voor de levering van juni is bereikt. Dit betekent dat we verder gaan met de reservelijst. Als u nu bestelt, dan komt u op de reservelijst. U hoort op de zaterdag voor de levering of u uw vleespakket kan komen ophalen in juni of dat uw bestelling doorschuift naar de levering van juli. 

Het varkensvlees wordt verkocht door middel van crowdbutching. Door de bestelling te plaatsen, schrijft u zich in voor het varkensvlees. Voor meer informatie klik hier.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Ik wil graag het volgende bestellen:


  BBQ BAG:

  KOEpon:

  Rundvleespakket 10 kg:

  Beefburgers a €1,50 per stuk:

  Rundersaucijzen (per 2 verpakt) €2,50 per pakje (glutenvrij):

  Gehakt (€12 per kg):

  Lamsvleespakket ± 12-16 kg:

  ½ Lamsvleespakket ± 6-8 kg:

  Varkensvleespakket ± 12-18 kg:

  Rollade (€17,50 per stuk):


  Heeft u overige opmerkingen of vragen over uw bestelling? Geef dat dan hier aan:

  De BBQ BAG en KOEpon kunt u op ieder gewenst moment bij ons ophalen. Indien u bij de opmerkingen aangeeft wanneer u de BAG of KOEpon nodig heeft, dan nemen we contact met u op om een afspraak te maken om deze bestelling op te komen halen.

  Uw bestelling kunt u maandag 17 juni tussen 18.00 uur en 20.00 uur ophalen op onze boerderij aan de Oudendijk 60 in Strijen. U kunt bij ons contant betalen of pinnen. U ontvangt een bevestiging van uw bestelling per e-mail. De vleespakketten worden geleverd in een krat, die we retour moeten leveren aan de slagerij. We adviseren u dus om een eigen krat, doos of koelbox mee te nemen, om een extra ritje naar de boerderij te voorkomen.